Kunci Gitar Via Valen - Sayang Terbaru

Kunci Gitar Via Valen - Sayang Terbaru


Intro : A# C Am Dm Gm C F
Intro : A# C Am Dm Gm C F
F Am
Dm
Sayang opo kowe krungu
jerit e ati ku
A# C Am Dm
Am
mengharap engkau kembali
ra bakal luntur tresnoku
sayang nganti memutih rambutku
Gm C F
F
sak tenan e ra ngapusi isih tresno sliramu
wes ta cobo ngelalekne jenengmu soko atiku
Am
Dm
duko pujane ati nanging koe ora ngerti
Am
Am Dm
kowe wes tak wanti wanti malah jebul
A#
saiki koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
yowes ora popo insya Allah aku iso lilo
A# C
kowe medot tresnoku demi wedoan liyo
F
A# C Am Dm
A# C Am Dm
Dm Am A#
meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten
C F
merana uripku
aku welasno kangmas aku mesakno aku
jeri e ati ku
A# C
aku nangis nganti metu eluh getih putih
Chorus :
F Am
sayang opo kowe krungu
Dm
Am
mengharap koe bali nang jero ati iki
mengharap engkau kembali
A# C Am Dm
sayang nganti memutih rambutku
A# C F
ra bakal luntur tresnoku
F
sayang opo krungu tangis e ati ku
Am
Dm
aku ra isoh ngapusi sak tenan e neng ati
nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih
Am
mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
A# C
aku marang sliramu jero ning ati
A# C
mung kango sliramu cinta mu tetap abadi
F
A# C
selamanya sampai akhir hanyat ini
Dm Am A#
meh sambat kaleh sinten ye sampun mekaten
C F
merana uripku
A# C Am Dm
aku welasno kangmas aku mesakno aku
A# C F
aku nangis nganti metu eluh getih putih
Chorus :
F Am
sayang opo kowe krungu
Dm
jeri e ati ku
Am
mengharap engkau kembali
A# C Am Dm
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnoku
cintamu kan tetap abadi
cintamu kan tetap abadi
F A#
percoyo opo bebujamu
C F
x

0 Response to "Kunci Gitar Via Valen - Sayang Terbaru"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel